Μην κάνεις τίποτα αν δέν δείς πρώτα το Βίντεο

Πατήστε να διαβάσετε τον Οδηγό

Μήν κάνεις τίποτα αν δεν δείς πρώτα το βίντεο

Πατήστε να διαβάσετε τον Οδηγό

Dream Real Εκτιμώμενη τιμή: έως ~ $ 50

Dream Real

Το Dream Real είναι ένα παγκόσμιο κοινωνικό δίκτυο βασισμένο στην τεχνολογία blockchain, όπου οι χρήστες μπορούν να μοιράζονται τα όνειρά τους με όλο τον κόσμο και η κρυπτοεγχειρητικότητα του οικοσυστήματος δημιουργεί κίνητρα για την παραγωγή περιεχομένου. Η αποστολή του Dream Real είναι να βοηθήσει τους ανθρώπους να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους.
Το Dream Real διοχετεύει μέχρι 500 DR μάρκες (~ $ 50) για τους συμμετέχοντες στο airdrop. Θα λάβετε 200 μάρκες DR (~ $ 20) για βασικές εργασίες και 300 DR μάρκες (~ $ 30) για εργασίες μπόνους. Τιμολόγιο ICO: 1 DR = 0,10 USD




Πώς να συμμετάσχετε;
1. Μεταβείτε στην φόρμα Dream Real Airdrop2. Καταχωρήστε στην πλατφόρμα dream-real.com (ο ιστότοπος ICO είναι διαφορετικός: ico.dream-real.com)3. Συμμετοχή στο τηλεγράφημά τους4. Ακολουθήστε στο Twitter και επαναλάβετε το καρφιτσωμενο Post5. Όπως και ακολουθήστε στο Facebook6. Θα λάβετε 200 μάρκες DR7. Προαιρετικό έργο μπόνους (+200 DR): γράψτε μια εποικοδομητική θέση σχετικά με το όνειρό σας (τουλάχιστον 3 προτάσεις) στην πλατφόρμα dream-real.com8. Προαιρετικό επίδομα μπόνους (+100 DR): Δημιουργήστε ένα μίμισμα για το έργο Dream Real ή μια χιουμοριστική εικόνα ή οποιαδήποτε άλλη γραφική παράσταση και μετά στο social media (Facebook και Twitter) με hashtags #DreamReal #icodreamreal #ico #blockchain9. Εάν ολοκληρώσετε τις εργασίες μπόνους, η συνολική σας ανταμοιβή είναι 500 DR μάρκες10. Υποβάλετε τη φόρμα airdrop με τα στοιχεία σας, χρησιμοποιήστε το ίδιο email που χρησιμοποιήσατε κατά την εγγραφή σας στην πλατφόρμα Dream Real.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το airdrop σε αυτό το νήμα Aircorop Bitcointalk
Παρακολουθήστε τη συμμετοχή σας σε αυτό το υπολογιστικό φύλλο στο τέλος


Μην  Ξεχάσετε να κάνετε Like στην σελίδα μας στο Facebook και να ενταχθείτε στο Ελληνικό Telegram Group