Μην κάνεις τίποτα αν δέν δείς πρώτα το Βίντεο

Πατήστε να διαβάσετε τον Οδηγό

Μήν κάνεις τίποτα αν δεν δείς πρώτα το βίντεο

Πατήστε να διαβάσετε τον Οδηγό

Universal Reward Protocol 💰Έτιμημένη τιμή: ~ $ 15 - $ 1000

Universal Reward Protocol 


Universal Reward Protocol, ένα πρωτοποριακό πρωτόκολλο όπου οι λιανοπωλητές μπορούν να ανταμείψουν τους αγοραστές για πολλαπλές συμπεριφορές όπως απλώς επισκέπτοντας το κατάστημα. Αποδεχόμενοι να μοιράζονται τα δεδομένα αγορών τους με το δίκτυο, ένας αγοραστής κερδίζει μάρκες ανταμοιβής, ενώ τα δεδομένα χρησιμοποιούνται από τους λιανοπωλητές για την κατασκευή προσφορών εξαργύρωσης που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες κάθε πελάτη. Οι αγοραστές μπορούν να εξαργυρώσουν τα μάρκες τους μέσω αυτών των αποκλειστικών και εξατομικευμένων προσφορών.
Το Universal Reward Protocol θα διανείμει 1.200.000 μάρκες URP (120.000 €) στους ανθρώπους που διέρχονται το κουίζ μας. Τιμολόγιο ICO: 1 URP = 0,1 €


Πώς να συμμετάσχετε;

1) Συμμετοχή στην ομάδα τηλεγραφημάτων τους
2) Πηγαίνετε στην ιστοσελίδα τους για να πάρετε το υλικό για το quiz παρακάτω
3) Aπαντήστε σε αυτό το  quiz
4) Περιμένετε και δείτε αν περνάτε. Εάν κάνετε την ελάχιστη ανταμοιβή είναι 15 € και η μέγιστη ανταμοιβή είναι 1000 € αξίας URP μάρκες. Ο διαγωνισμός θα κλείσει όταν 5000 άτομα περάσουν επιτυχώς το κουίζ.

Σημείωση: Για να πάρετε όσα περισσότερες μάρκες θα πρέπει να απαντήσετε σωστά σε όλες τις ερωτήσεις. εν ολιγης το κέρδος που θα έχετε εξαρτάται απο τις σωστές απαντήσεις που θα δώσετε.


Μην  Ξεχάσετε να κάνετε Like στην σελίδα μας στο Facebook και να ενταχθείτε στο Ελληνικό Telegram Group