Μην κάνεις τίποτα αν δέν δείς πρώτα το Βίντεο

Πατήστε να διαβάσετε τον Οδηγό

Μήν κάνεις τίποτα αν δεν δείς πρώτα το βίντεο

Πατήστε να διαβάσετε τον Οδηγό

Bitdepositary (BDT) 💰Εκτιμώμενη τιμή: ~ $ 50 + παραπομπή

Bitdepositary (BDT) 

Το Bitdepositary είναι η πρώτη ιδρυτική κοινότητα του IC ICO Market με ολοκληρωμένες λύσεις πληρωμών για την ασφαλέστερη επένδυση στο ICO. Μέσα στον χώρο Bitdepositary, θα βρείτε το TeamBit, το οποίο αποτελείται από μια ομάδα εμπειρογνωμόνων, ηγέτες της κοινότητας, λογιστές και νομικούς συμβούλους, ώστε να προσφέρει μεγαλύτερη προστασία από απάτες, κλοπές συμβόλων και εσφαλμένες επενδυτικές αποφάσεις. Το Bitdeposititary έχει βαθμολογηθεί με 4,3 / 5 στο ICO Bench.

Το Bitdepositary μεταδίδει μέχρι 500 μάρκες BDT (~ $ 50) για συμμετέχοντες και 15 μάρκες BDT (~ $ 1,5) για κάθε παραπομπή. Τιμή ICO: 1 BDT = 0,10 USD


Πώς να συμμετάσχετε;

1. Καταχωρίστε την πλατφόρμα Bitdepositary Airdrop. Επιλέξτε '' Ανοικτή πώληση '' αν θέλετε να συμμετάσχετε μόνο στο Airdrop. Αν θέλετε να επενδύσετε, επιλέξτε τη φάση για αυτό.
2. Ελέγξτε το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο και, στη συνέχεια, δημιουργήστε τον κωδικό πρόσβασής σας.
3. Συμμετοχή σε τηλεγράφημα κατασχέσεων τηλεφώνου English & Telegram Russia & Telegram Γερμανία.
4. Όπως Bitdepositary Facebook + Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση με hashtags: #STOPSCAMS #BITDEPOSITARY #ICO.
5. Ακολουθήστε το Bitdepositary Twitter + Retweet με hashtags: #STOPSCAMS #BITDEPOSITARY #ICO.
6. Υποβάλετε το αναγνωριστικό χρήστη Bitdepositary User και προηγούμενες λεπτομέρειες στη φόρμα Airdrop. Βρείτε το αναγνωριστικό χρήστη στον πίνακα ελέγχου.
7. Ανατρέξτε στους φίλους για να κερδίσετε 15 μάρκες BDT για κάθε παραπομπή. Βρείτε το σύνδεσμο παραπομπής στον πίνακα ελέγχου.