Μην κάνεις τίποτα αν δέν δείς πρώτα το Βίντεο

Πατήστε να διαβάσετε τον Οδηγό

Μήν κάνεις τίποτα αν δεν δείς πρώτα το βίντεο

Πατήστε να διαβάσετε τον Οδηγό

Revain Coin Airdrop | Airdrop List August 2018 💰 Εκτιμώμενη αξία: ~ $8

Revain Coin Airdrop | Airdrop List August 2018

Περιγραφή Έργου :
Το Revain είναι μια πλατφόρμα ανατροφοδότησης νέας γενιάς, βασισμένη ως επί το πλείστον στην τεχνολογία blockchain που δεν επιτρέπει την αλλαγή ή τη διαγραφή κριτικών και οι συντάκτες της λαμβάνουν ανταμοιβή για τη δημιουργία τους

Airdrop Details
Start Date
07 Aug 2018
End Date
13 Aug 2018
Coins
50 R
Platform
Ethereum
Πώς να συμμετάσχετε σε αυτό το Crypto Airdrop;
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΑ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

  1. Επισκεφθείτε τη σελίδα αεραγωγού Revain για να βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.
  2. Επισκεφθείτε την πλατφόρμα Revain και γράψτε μια κριτική για την ανταλλαγή Poloniex. Η αναθεώρηση θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 300 χαρακτήρες και θα πρέπει να είναι μια αρχική ανασκόπηση με ένα συνδυασμό θετικών και αρνητικών επιχειρημάτων.
  3. Γράψτε ένα Twitter στο Poloneix Twitter σελίδα ότι είστε ενεργός χρήστης του Poloniex και ότι έχετε γράψει μια κριτική σχετικά με αυτά στο Revain μαζί με ένα σύνδεσμο για την αναθεώρησή σας με το ακόλουθο hashtag #RevainonPoloniex. Αναφέρετε επίσης στο μήνυμα ότι θέλετε να δείτε το Revain που αναγράφεται στο Binance.
  4. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Poloneix. Κάντε κλικ στο "Επικοινωνήστε μαζί μας" στο κάτω μέρος της σελίδας και επιλέξτε "Business Development Inquiry" στην ενότητα "Θέμα". Γράψτε το όνομα και το email σας, στην ενότητα "Οργάνωση" γράψτε "Revain" και στη στήλη "Μήνυμα" γράψτε το αρχικό σας κείμενο.
  5. Υποβάλετε τα στοιχεία σας σε αυτή την φόρμα.
  6. Θα λάβετε 50 μάρκες R.